A tanfolyam vagy kapcsolódó képzési szolgáltatás teljes díját (vagy esetleges részletfizetési konstrukció esetén az adott részlet összegét) készpénzben vagy vállalatok esetében, átutalással lehet egyenlíteni számlánk vagy előlegszámlánk alapján 8 napos fizetési határidővel. Az online tanfolyamok esetében a képzés díját a tanfolyam kezdési időpontjáig szükséges kiegyenlíteni. Az ettől eltérő fizetési igények vagy feltételek esetén az SKC Academy Kft.-vel érvényes szerződés megléte szükséges.

A tanfolyami részvétel lemondását csak írásban és a tanfolyam kezdetét megelőzően fogadjuk el. Térítésmentesen lemondható vagy új időpontra áttehető a részvétel a tanfolyam kezdete előtt 5 munkanappal vagy korábban. Személycsere megoldható, amennyiben azt a képzés kezdete előtt legalább 2 munkanappal Megrendelő írásban jelzi.

Kérdése van?

Hívjon minket!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mint minden weboldal, az skc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja azokat.

Bezárás