Tantermi tanfolyamok

Az órák saját tantermeinkben, a budapesti, debreceni vagy egri irodánkban zajlanak, a szükséges infrastruktúrát mi biztosítjuk.

Kihelyezett képzések

Az oktatás a cég telephelyén zajlik, így a résztvevők a megszokott környezetben, gépparkon sajátíthatják el a kívánt képzés anyagát. Ráadásul az ütemezés is rugalmas, a hallgatók munkaidejéhez igazítható. Csoportok számára pedig különböző kedvezményeket kínálunk.

On demand kurzusok

Ezt a megoldást azoknak ajánljuk, akik az önálló felkészülést részesítik előnyben. Saját, rugalmas időbeosztás mellett, utazási költség és a meghirdetett tanfolyamra történő várakozási idő nélkül végezhető el. Azonnal elérhető online bárhol, bármikor – csak egy számítógép és szélessávú internetkapcsolat szükséges hozzá. 90 napos hozzáférést biztosítunk a tananyaghoz az aktiválástól számítva.

Blended, azaz vegyes vagy kombinált tanulás

A blended az e-learninget vegyíti a hagyományos formákkal, azaz a tantermi és az internetes oktatást, személyes és távolsági konzultáció biztosításával. Ez a mód hatékonyabb, hiszen nem szimplán az önképzésen van a hangsúly, hanem a közvetlen, személyes kommunikációnak is helyt ad. Eredményesen integrálja az adott helyzethez legjobban illó módszereket, esetenként az IKT-val támogatott képzési elemek alkalmazásával.

Egyaránt lehetővé teszi az elméleti és gyakorlati tanítást, korszerű eszközös bevonásával. Előnye, hogy a tanárnak és a diákoknak nem kell alkalmazkodniuk egymás idejéhez. A tananyag elsajátítása közben az oktató ellenőrző és segítő szerepe megmarad, a személyre szabott tanulás is könnyebben megvalósítható.

Kérdése van?

Hívjon minket!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mint minden weboldal, az skc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja azokat.

Bezárás