Gyakori kérdések

Miért válasszam az SKC szolgáltatását

A szakmában több éves gyakorlattal rendelkező munkatársaink rendkívül tapasztaltak pályázatok kidolgozásában, benyújtásában, s a pályázati folyamatok gondozásában, így egyedülálló és kiváló szakmai szolgáltatást nyújtanak minden ügyfelünk számára.

Mi az első lépés?

Keresd fel a munkatársainkat e-mailben vagy telefonon, s egyeztess egy időpontot, amely során tájékoztatást szerezhetsz a nemzetközi lehetőségeidről!

Kell óradíjat fizetnem ahhoz, hogy az ötletemet meghallgassák?

Az első konzultációs lehetőség teljesen ingyenes, az ekkor elhangzottak értelmében alakítunk ki együttműködést a pályázóval, s minden további tevékenység ennek fényében kerül átbeszélésre.

Mit tegyek, ha van egy jó projektötletem, de nincsenek megfelelő partnereim/kapcsolataim a pályázáshoz?

Az SKC partnerkereséssel is foglalkozik, illetve jelenleg is számos magyarországi és külföldi intézménnyel és céggel áll kapcsolatban több különböző területről.

Hozhatok csak projektötletet, vagy pályázatspecifikusan kell tudnom, mit is szeretnék?

Az SKC megtalálja minden projektre a legmegfelelőbb pályázati forrást, így nem kell a pályázónak ezek széles skálájával tisztában lennie.

Milyen méretű projektekkel foglalkozik az SKC?

Cégünk mérettől függetlenül számos különböző projekttel és pályázattal foglalkozik az 1-2 partnert felölelő, kisebb kaliberű és rövidebb projekteken át a kutatás-fejlesztési és innovációs, több éves projektekig, melyek általában 10+ fős konzorciummal rendelkeznek.

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mint minden weboldal, az skc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja azokat.

Bezárás