SKC 

 

 

 

SKC ENERGY & ENVIRONMENT

Ahogyan minden üzletágunkat, így építőipari tevékenységünket is komplex stratégia mentén építettük fel. A hagyományos építőipari szolgáltatásoktól kezdődően, mint a tervezés, generál kivitelezés, a saját erőforrásokkal megvalósított építési munkákon keresztül a különböző prémium termékek forgalmazásig és innovatív fejlesztésen alapuló gyártói és szolgáltatói tevékenységekig széleskörű kompetenciakörrel rendelkezünk, amelyben a különböző tevékenységeink jól kiegészítik egymást. 

Építőipari szolgáltatásink vonatkozásában, a klasszikus tervezési és kivitelezési tevékenységek szervezésén és végrehajtásán túl több területen szereztünk speciális tapasztalatot korábbi munkáink alkalmával, úgy mint: ipari csarnok és hűtőkamra építés, homlokzati és tetőszigetelés, kerékpár út és napelem park építés, hogy csak néhányat kiemeljünk. Projektjeink során számos olyan rész feladattal szembesültünk, amelyek a gazdaságos és minőségi megoldás érdekében új üzletágaink életre hívását eredményezték. 

Ezek között is kiemelkedő a hazai innovációra épülő HEAT BLOCK SYSTEM passzívház építési rendszerünk, amelynek alapját egy speciális formájú EPS hőszigetelő lemezek gyártására fejlesztett mobilüzem adja. E mellett hagyományos EPS hőszigetelő lemezek gyártásával is foglalkozunk ugyanitt.  Másik kiemelt üzletágunk az  ISOWÄRME prémium műanyag nyílászárók tervezése, gyártatása, forgalmazása és beépítése. Nyílászáróink a piacon elérhető legmagasabb technikai és esztétikai minőséget biztosítják a hosszú távú és professzionális megoldást kereső megrendelőink számára!  

ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÁSOK

HEAT BLOCK SYSTEM

ISOWÄRME 

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mint minden weboldal, az skc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja azokat.

Bezárás