SKC

 

 

 

 

ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÁSOK

Cégünk, a hazai építőipar progresszív szereplőjeként széleskörű tervezési és kivitelezési tevékenységet folytat. Teljes körű generál kivitelezés mellett, saját gondozásban végzünk magas és mélyépítési munkákat is egyaránt. Átfogó tervezői szolgáltatásaink, valamint saját nyílászáró és szigetelőelem gyártó üzemünk pedig hatékony és gazdaságos támogatást nyújt tevékenységünk számára. Képzett munkatársainkra és sokéves szakmai tapasztalatunkra építve, tudatosan alakítottuk ki sokrétű tevékenységi körünket, hogy minél koncentráltabb és ezáltal, gazdaságosabb megoldásokat biztosíthassunk ügyfeleink számára. Tevékenységünk alapvetően három divízióra osztható: 

I. Műszaki szolgáltatásaink és tervezői tevékenységeink

 • 1. Generál és építész tervezői megbízások,
 • 2. Passzív ház tervezés,
 • 3. Műszaki ellenőri feladatok,
 • 4. Felelős műszaki vezetés,

II. Magasépítési tevékenységeink:

 • 1. Zöld mezős beruházások kivitelezése,
 • 2. Teljes körű épület felújítás,
 • 3. Passzív ház építés.

III. Mélyépítési tevékenységeink:

 • 1. Út és kerékpárút építés,
 • 2. Ipari park kialakítása,
 • 3. Közműépítés,
 • 4. Gépi földmunkák.

Tevékenységi körünk alapjaként fontosnak tartjuk, hogy cégünk ne csak kivitelezési képességgel és kapacitással, hanem tervezői rálátással és műszaki szolgáltatásokkal is rendelkezzen, így összefogva és integrálva a különböző szintű folyamatokat, a munka hatékonysága és gazdaságossága érdekében. Munkatáraink, mérnökeink széleskörű tapasztalatára építve vállaljuk családi házak, ezen belül kiemelten passzív házak, továbbá középületek, ipari csarnokok, hűtőházak, utak, bontási munkálatok generál és építészeti tervezését, műszaki ellenőrzését, felelős műszaki vezetését.

Magasépítési divíziónk generál kivitelezői és saját erőforrásokra is építve vállal építési, bontási, felújítási, enegriakorszerűsítési és átalakítási munkákat egyaránt. Nagy tapasztalattal rendelkezünk zöld és barna mezős beruházások keretein belül ipari létesítmények kialakításában, valamint beton és könnyű-váz szerkezetes csarnokok építésében. Felújítási munkák kapcsán vállalunk statikai munkákat, fal és tetőjavítást, átalakítást, utólagos hő és vízszigetelési, valamint nyílászáró beépítési megbízásokat. Speciális területünk a hűtőház és kis energia igényű (passzív) házak építése. Saját gyártású hazai innováción alapuló „Heat Block System” passzív ház építési és szigetelési rendszerünknek köszönhetően kínálunk olcsó, gyors és fenntartható megoldást az extrém kis energiaigényű házak egyre fejlődő területén.

Magasépítési munkáinkhoz csatlakozva, saját gépparkunk kapacitására építve mélyépítési divíziónk gondozásában vállaljuk utak, ezen belül is kiemelten kerékpárutak, ipari parkok alap infrastruktúrájának kialakítását, valamint mindezek, és általánosan épületek közművesítését, továbbá gépi földmunkák elvégzését.

Amennyiben érdeklődik építőipari szolgáltatásinkkal kapcsolatban, írjon nekünk az alábbi felületen, vagy keressen fel bennünket hivatalos elérhetőségeinken!

Írjon nekünk!

12 + 14 =

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mint minden weboldal, az skc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja azokat.

Bezárás