LA VERDE

A globális gazdaság és ökológiai fenntarthatóság szempontjából az egyik legfontosabb ipari szegmens az élelmiszer gyártás. Felismerve ennek folyamatosan növekvő jelentőségét, amelyben egyre markánsabban jelenik meg az ellenőrzött lokális gazdaságokból származó, és csak természetes alapanyagok felhasználásának igénye, az SKC Consultingt Kft. saját gyártókapacitására építve indítottuk el saját élelmiszermárkánkat La Verde néven. Célunk egy környezetbarát módon működő, csak természetes alapanyagokat feldolgozó, tartósítószer és egyéb adalékanyagoktól mentes, széleskörű termékpaletta felépítése. Termékeink között megtalálhatóak lesznek az egyre népszerűbb vegán táplálkozási kultúrához is kötődő, számos különböző receptúrával készülő, frissen facsart zöldség és gyümölcslevek illetve levesek, darabolt gyümölcs és zöldségcsomagok. Továbbá a saját takarmánygyártási és integrált állattartási tevékenységünkre építve különböző szeletelt és csomagolt hús és sajtkészítmények.   

Amennyiben érdeklődik a Laverde termékekkel kapcsolatban, írjon nekünk az alábbi felületen, vagy keressen fel bennünket hivatalos elérhetőségeinken!

Írjon nekünk!

2 + 6 =

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mint minden weboldal, az skc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja azokat.

Bezárás