ISOWÄRME

Prémium műanyag nyílászárók

Napjainkban kiemelkedően fontos szemponttá vált egy ház építésénél vagy felújításánál az energiahatékonyság. Az épületek egyre bővülő és zöldülő energiaellátási lehetőségei mellett, a megtermelt energia hatékony felhasználása, tárolása és megtartása is rendkívül fontos területté vált, amelyben folyamatos a technológiai fejlődés. Ezen belül is a különböző, az építkezés során beépítésre kerülő anyagok és építő elemek hőszigetelő képessége az egyik legfontosabb tényező.

Az Isowärme Prémium műanyag nyílászáró rendszer termékei a gyártás során felhasznált kiváló minőségű alapanyagoknak – pontosabban ezek speciális kombinációjának -, továbbá az egyedi igényekre szabott alkatrészek gondos kézi összeillesztésének köszönhetően, a műszakilag elérhető legmagasabb hőszigetelő képességgel járulnak hozzá az épületek energia-gazdálkodási rendszeréhez.

Az Isowärme termékek kizárólagos forgalmazójaként az SKC Energy & Enviroment Kft. számára kiemelten fontos az Isowärme-minőség biztosítása, amelynek a termékek anyagi és műszaki minősége mellett ugyanolyan fontos része a beépítés módja is, ezért nyílászáróinkat csak egyedi felmérés és tervezés után, saját kivitelezésben szereljük be. Nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink segítségével ügyfeleink számos esztétikai és műszaki paraméterből választhatnak, hogy megtalálhassák a számukra legtökéletesebb, és hosszú távra magas komfortot és biztonságérzetet nyújtó nyílászáró megoldást.

Tervezéstől a beépítésig

Építkezés vagy felújítás során a nyílászárók kiválasztása rendkívül fontos feladat. A leggondosabban elvégzett építési, kivitelezési munkák és a legjobb hőszigetelő anyagok felhasználása mellett is komolyan emelheti az épület hőveszteségi értékét a rosszul megválasztott vagy épp szakszerűtlenül beépített nyílászáró. Nyílászáróink hosszan tartó, megbízható Isowärme-minőségét a felhasznált német, osztrák és olasz alkatrészek, valamint a nagy pontossággal elvégzett összeszerelés mellett, a nagy szakértelemmel elvégzett beépítés garantálja.
Teljes körű szolgáltatásunk első lépéseként szakembereink minden esetben pontos felmérést végeznek a helyszínről, hogy a beépítés során számottevő, minden részlettel tisztában legyünk. Ezt követően segítünk ügyfeleink számára kiválasztani a legmegfelelőbb műszaki tartalmú és esztétikai megjelenésű nyílászárókat, hogy mind funkcionálisan, mind az épület megjelenését tekintve a legideálisabb megoldás szülessen. Az így összegyűlt információk alapján minden esetben személyre szabott ajánlatot készítünk, és a megrendelt termékeket egyedileg gyártatjuk le.
Az Isowärme-minőség biztosításának érdekében a beépítést minden esetben képzett szakembereink végzik el, a RAL szabvány szerinti beépítési követelményeknek megfelelő, prémium minőségű segédanyagok használatával valamint az előírás szerinti magas színvonalú műszaki megoldásokat alkalmazva.

Isowärme-minőség

Az Isowärme nyílászárók prémium minőségét és kiemelkedő hőszigetelő képességét a beépített műszaki megoldások kombinációja garantálja. A rendszer egyik fő szerkezeti eleme maga a keret profil. Ajtóink és ablakaink minden esetben „A” osztályos profillal készülnek, amelyek vastagsága minimum 2,8 mm. Csökkentett PVC tartalmuk miatt jóval rugalmasabbak és UV állóbbak, ezáltal élettartamuk jóval hosszabb egy átlagos műanyag profillal szemben. A profilok emelt inerciaértékű acél zártszelvény merevítést kapnak, amely által egyszerre erősek és rugalmasak. 

Kiemelkedő fontosságú műszaki megoldásként a hagyományos nyílászárókhoz képest az Isowärme termékeiben, az acél szelvények, valamint a nagyobb kamrák pírhab töltetet kapnak, amely által  maga a keret-szerkezet is rendkívül alacsony hőveszteségi értéket ér el. Így nem csupán a üvegréteg, hanem maga a keret is ugyanolyan hatékony hőszigetelő. 

A rendszer másik fő eleme maga a hőszigetelő üveg réteg. Termékeink kizárólag hőhíd mentes, meleg-peremezett 3 rétegű rendszerrel készülnek, amelyek a felhasználás konkrét igénye szerint, (pl.) színezett vagy sötétített kivitelben is gyárthatóak, továbbá többféle hőszigetelési képességű gázzal tölthetőek. Az üvegrétegek között igény szerint páramentesítő sávok is elhelyezhetőek. A különálló profilok -tehát az ablak keret és a szárny -, találkozásánál, a tökéletes hő és vízszigetelést EPDM gumitömítések biztosítják, amelyeket a gyártás során kézzel húznak be, így szükség esetén, később, akár különállóan is cserélhetőek.

Beépítés

Az Isowärme minőség alapja a prémium minőségű nyílászáró. Azonban a leghatékonyabb hőszigetelő hatás eléréséhez, elengedhetetlen a professzionális beépítés is. Ennek érdekében szakembereink a RAL szabvány szerinti beépítési eljárásokat, segédanyagokat és műszaki megoldásokat alkalmazva gondoskodnak arról, hogy a nyílászáró a megfelelő módon kerüljön végleges helyére. Az építés módját és anyagait tekintve  minden épület más ás más tulajdonságokkal rendelkezik. Szakembereink a nyílászárók beépítésekor használt műszaki megoldásokat és anyagokat is ennek megfelelően választják ki és alkalmazzák úgy, hogy a legkisebb hőveszteségi értéket érhessék el, hiszen minden épületszerkezethez van külön speciális rögzítési és szigetelési eljárás.

Az ajtók és ablakok rögzítésekor kiemelt figyelmet fordítunk a keret és a fogadó, épített rész (ablak és ajtónyílás) találkozására, a rögzítési pontok körüli hézagok szakszerű tömítésére és szigetelésére, hogy a nyílászáró hatékonysága ne csökkenjen. A keret köré minden esetben hőszigetelő, ún. pírhab lemezt építünk be, majd a még fennmaradó hézagokat prémium minőségű púrhabbal töltjük fel. A keret és a nyílás oldalfala között a bezárt hézagot párazáró szalaggal fedjük le. A keretek mechanikus rögzítését az előírás szerinti távolságokban (45cm) elhelyezett rozsdamentes csavarok biztosítják.

Összefoglalva tehát az Isowärme-minőséget a rendszerszíntű gondolkodás, a prémium kategóriás nyílászáró és a professzionális beépítés egysége jelenti.

Amennyiben érdeklődik az Isowärme prémium műanyag nyílászárókkal kapcsolatban, írjon nekünk az alábbi felületen, vagy keressen fel bennünket hivatalos elérhetőségeinken!

Írjon nekünk!

3 + 13 =

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mint minden weboldal, az skc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja azokat.

Bezárás