SKC

 

 

SKC PROJECTS

Tevékenységünk sikerének alapját az életképes projektötletek felkutatása, a megfelelő forrásbevonás és projektmenedzseri tapasztalataink jelentik. Jó néhány iparágban és szolgáltatási területen szereztünk üzleti tapasztalatot az évek során, így komoly rálátással tudjuk megítélni a látókörünkbe került projektek üzleti lehetőségeit. Megvalósult projektjeink komoly szakmai, üzleti és piaci eredményei bizonyítják, hogy a professzionálisan kiválasztott, létrehozott és megvalósított beruházások hosszútávú sikert és stabil, profitábilis működést eredményeznek.   

Pékáru gyártásához szükséges eszközök beszerzése az SKC-Consulting Kft.-nél.

Az SKC-Consulting Kft-nél befejeződött GINOP-1.2.1-16-2017-00179 Kapacitásbővítő projekt keretében az élelmiszerfeldolgozóipari és építőipari alapanyag előállító eszközök fejlesztése, korszerűsítése. A projekt 255 millió forint támogatással valósul meg Lengyeltótiban és Egerben.

AGIT Agrárinformatikai Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ létrehozása

Az SKC-Consulting Kft. konzorciumi részvételével a Szent István Egyetem vezetésével stratégiai jelentőségű KFI együttműködés eredményeként Agrárinformatikai Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központot hoznak létre Gödöllőn, melyhez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap a FIEK_16-12016-0008 azonosító számú, AgIT Agrárinformatikai Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ létrehozása című projekt keretében 1.482.127.690 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette a konzorciumot.

Kérdése van, vagy szeretne többet megtudni projektjeinkről?
ÍRJON NEKÜNK!

Írjon nekünk!

15 + 13 =

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mint minden weboldal, az skc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja azokat.

Bezárás