SKC

 

 

SKC STORE 

Cégünk az SKC Solution Kft. széleskörű kereskedelmi tevékenysége részeként számos vizuál és irodatechnikai valamint elektronikai és barkácsgép hazai forgalmazója. Az SKCSTORE weboldalunkon jelenleg is több mint 23 ezer termékünk érhető el, melynek 60 százaléka közvetlenül raktárról szállítható. Kiszállításunk az egész ország területére kiterjed, míg értékesítő kollégáink telefonon, illetve személyesen is ügyfeleink rendelkezésére állnak. Egyes termékek esetén viszonteladó partnereinknek partner árakat biztosítunk, míg a nagyobb darabszámú termékajánlatok, közbeszerzések esetén egyedi kedvezményeket is adunk. Országosan négy irodával és több saját raktárral is rendelkezünk, illetve a szoros partneri együttműködéseink során alvállalkozóink raktárai is rendelkezésünkre állnak. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KÖZBESZERZÉS

Az SKC-Solution Kft. közbeszerzési üzletágának fő tevékenysége a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósággal (KEF) kötött központosított közbeszerzési keret megállapodások alapján az államigazgatási megrendelők kiszolgálása. Az SKC-Solution Kft. konzorciumtagként keret megállapodásokkal rendelkezik (az SZGR2015) mind a 6 részteljesítési körében. Konzorciumtagként az AVTEK interaktív táblákat, az AVTEK interaktív érintőképernyőket és a Legamaster interaktív érintőképernyőket első kézből, hazai/gyártói forgalmazóként a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósággal (KEF) kötött központosított közbeszerzési keretmegállapodások alapján az államigazgatási megrendelők részére tudjuk szállítani.

Konzorciumi partnereink segítségével az informatikai beruházások során rendelkezésükre tudunk állni, erre már jelentős referenciákkal is rendelkezünk a korábbi SZGR2013 kapcsán. Kiemelt partnerként tudjuk a Samsung interaktív termékeket, megoldásokat és az Infocus projektorokat, kiegészítőket is szállítani.

Kiemelt Partnerkezelés

Cégünk több ezer terméket forgalmaz, de több gyártó esetében kiemelt képviseletként is dolgozunk. Az együttműködés során kiemelt figyelmet szentelünk a megbízhatóságra, szakmai támogatásra, kiegészítő képzésekre és kiemelt kedvezményekre. Igény esetén partnereink, illetve kiemelt partnereink részére külön webáruházat is fejlesztünk.

Szervíz tevékenység

Vállaljuk továbbá interaktív eszközök, projektorok, vetítővásznak, notebookok, tabletek, monitorok és nyomtatók javítását is. Vidéki szervizeink árai sokszor töredéke a fővárosi szakszervizek díjainak.

Informatika

Cégünk informatikai hátterének köszönhetően vállaljuk iskolák, intézmények, cégek vagy vállalatok részére a rendszergazdai tevékenységeket is, legyen szó hardveres vagy szoftveres környezet tervezéséről, szállításáról, kialakításáról vagy hibaelhárításáról. Az egyedi szoftverfejlesztések kapcsán is szívesen állunk rendelkezésükre.

Amennyiben érdeklődik a forgalmazott termékekkel kapcsolatban, írjon nekünk az alábbi felületen, vagy keressen fel bennünket hivatalos elérhetőségeinken!

Írjon nekünk!

4 + 4 =

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mint minden weboldal, az skc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja azokat.

Bezárás