Store

PÁLYÁZAT

Kapacitásbővítés az SKC-Solution Kft.-nél

A kedvezményezett neve: SKC-Solution Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Kapacitásbővítés az SKC-Solution Kft.-nél
Támogatás összege: 38 500 000Ft
Támogatás mértéke: 70%
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.november 10.
A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.2-15-2015-00284
A projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében új termelő eszközök, kerülnek beszerzése, melyek hozzájárulnak termelési kapacitásunk bővüléséhez. A projekt keretében egy mézpasztilla előállító technológia gépsor került beszerzése. Ezzel a cég portfóliója nő, kereskedelmi tevékenysége bővül és a gyártási tevékenység elindításával megőrzi versenyképességét, piaci szerepét.

STORE

ESZKÖZKERESKEDELEM

Az SKCSTORE weboldalon jelenleg több mint 23 ezer termék érhető el, melynek 60 százaléka raktárról szállítható. A kiszállítás az egész ország területére kiterjed, míg értékesítő kollégáink telefonon, de akár személyesen is a rendelkezésükre állnak. Egyes termékek esetén viszonteladó partnereinknek PARTNER ÁRAKAT biztosítunk, míg a nagyobb darabszámú termékajánlatok, közbeszerzések esetén egyedi kedvezményeket is adunk. Országosan négy irodával és több saját raktárral is rendelkezünk, illetve a szoros partneri együttműködéseink során alvállalkozóink raktáraival.

Cégünk ezen kívül több mint 22 000 féle projektorhoz forgalmaz gyári vagy utángyártott projektor lámpát és alkatrészeket, erre külön web áruházat is felépített. Az ingyenes szállítás raktári készlet esetén 1-2 munkanap, míg a ritkábban keresett izzókat 1 héten belül tudjuk szállítani. Kérje testre szabott ajánlatunkat! www.izzoexpress.hu

KEF – KÖZBESZERZÉS

Az SKC-Solution Kft. közbeszerzési üzletágának fő tevékenysége a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósággal (KEF) kötött központosított közbeszerzési keret megállapodások alapján az államigazgatási megrendelők kiszolgálása. Az SKC-Solution Kft. konzorciumtagként keret megállapodásokkal rendelkezik (az SZGR2015) mind a 6 részteljesítési körében. Konzorciumtagként az AVTEK interaktív táblákat, az AVTEK interaktív érintőképernyőket és a Legamaster interaktív érintőképernyőket első kézből, hazai/gyártói forgalmazóként a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósággal (KEF) kötött központosított közbeszerzési keretmegállapodások alapján az államigazgatási megrendelők részére tudjuk szállítani.

Konzorciumi partnereink segítségével az informatikai beruházások során rendelkezésükre tudunk állni, erre már jelentős referenciákkal is rendelkezünk a korábbi SZGR2013 kapcsán. Kiemelt partnerként tudjuk a Samsung interaktív termékeket, megoldásokat és az Infocus projektorokat, kiegészítőket is szállítani.

Kérjük a beszerzések során keressék fel a területileg illetékes kollégáinkat és személyes tanácsadással segítjük beszerzési munkájukat.

SZERSZÁMGÉP, EGYÉB GÉPKERESKEDELEM – FEJLESZTÉS

2015 évtől gépforgalmazóként a gyártás segítő eszközöket is szállítjuk, legyen szó gépsorról, csomagoló vagy feliratozó gépről, de akár szállító eszközöket is. 2016 évtől az SKC-Solution Kft hivatalos MITSUBISHI PARTNER és rendszer integrátori szerződést kötött, melynek segítségével első kézből teljes körű automatizálási megoldásokat is tudunk kínálni. A gyártás folyamán számos olyan területen lehet szükség robotizálásra, automatizálásra, amire az egyik legmegbízhatóbb és leggyorsabb technológiával a MITSUBISHI szolgálhat.

KIEMELT PARTNERKEZELÉS

Cégünk több ezer terméket forgalmaz, de több gyártó esetében kiemelt képviseletként is dolgozunk. Az együttműködés során kiemelt figyelmet szentelünk a megbízhatóságra, szakmai támogatásra, kiegészítő képzésekre és kiemelt kedvezményekre. Igény esetén partnereink, illetve kiemelt partnereink részére külön webáruházat is fejlesztünk.

SZERVIZ TEVÉKENYSÉG

Vállaljuk továbbá interaktív eszközök, projektorok, vetítővásznak, notebookok, tabletek, monitorok és nyomtatók javítását is. Vidéki szervizeink árai sokszor töredéke a fővárosi szakszervizek díjainak.

INFORMATIKA

Cégünk informatikai hátterének köszönhetően vállaljuk iskolák, intézmények, cégek vagy vállalatok részére a rendszergazdai tevékenységeket is, legyen szó hardveres vagy szoftveres környezet tervezéséről, szállításáról, kialakításáról vagy hibaelhárításáról. Az egyedi szoftverfejlesztések kapcsán is szívesen állunk rendelkezésükre.

PROJEKTOR IZZÓK

Cégünk több mint 22 000 féle projektorhoz forgalmaz gyári vagy utángyártott projektor lámpát. Az ingyenes szállítás raktári készlet esetén 1-2 munkanap, míg a ritkábban keresett izzókat 1 héten belül tudjuk szállítani. Kérje testre szabott ajánlatunkat!

REFERENCIÁINK

Cégünk, látja el a DELTA ELECTRONICS HIVATALOS MAGYARORSZÁGI KÉPVISELETÉt. A Delta célcsoportot 1971-ben alapították és mára már vezető

szerepet tölt be az elektronikai gyártói piacon. Főként az elektronikai cikkek áramellátását elősegítő eszközöket gyárt és forgalmaz az ázsiai, európai és amerikai piacon, amit így első kézből, forgalmazóként tudunk a partnereink részére szállítani. Palettájukon szerepelnek a kivetítő-megjelenítő eszközök is, kiemelten a LED falak.

Elkötelezett hívei a környezetbarát és minőségi megoldásoknak, termékeiket is e filozófia szerint készítik. Számos referenciájuk is ezt mutatja, miszerint elkötelezettek az innovatív megoldások felé.

A Delta ezen kívül a világ vezető tápegység gyártója, mind a telekommunikáció mind az IT területén. Megbízható, kompakt és nagy hatékonyságú töltőket gyártanak környezetbarát koncepcióval. Mindezek mellett segítik az egészségügy fejlesztését is innovatív megoldásaikkal. Orvosi műszerek gyártásában is növekedő tendenciát mutatnak.

TOVÁBBI REFERENCIÁINK

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mint minden weboldal, az skc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja azokat.

Bezárás