SKC

 

 

SKC STORE 

Cégünk az SKC Solution Kft. széleskörű kereskedelmi tevékenysége részeként számos vizuál és irodatechnikai valamint elektronikai és barkácsgép hazai forgalmazója. Az SKCSTORE weboldalunkon jelenleg is több mint 23 ezer termékünk érhető el, melynek 60 százaléka közvetlenül raktárról szállítható. Kiszállításunk az egész ország területére kiterjed, míg értékesítő kollégáink telefonon, illetve személyesen is ügyfeleink rendelkezésére állnak. Egyes termékek esetén viszonteladó partnereinknek partner árakat biztosítunk, míg a nagyobb darabszámú termékajánlatok, közbeszerzések esetén egyedi kedvezményeket is adunk. Országosan négy irodával és több saját raktárral is rendelkezünk, illetve a szoros partneri együttműködéseink során alvállalkozóink raktárai is rendelkezésünkre állnak. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KÖZBESZERZÉS

Az SKC-Solution Kft. közbeszerzési üzletágának fő tevékenysége a Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) valamint a partnerünk, a 4iG Nyrt. között létrejött DKM0205MESZ20 szerződés keretében interaktív táblák és interaktív kijelzők szállítása a központosított közbeszerzésben részt vevő intézményeknek. Termékek gyors elérése: https://kozbeszerzes.dkuzrt.hu/termek – a keresőbe kérjük írja be az „SKC” szót! Terméklistánk a hagyományos (projektorral vetíthető) táblák terén az SKC AVTEK termékeket, míg a kisebb megjelenítők (75”) esetén az SKC AVA3 75”, a nagyobb megjelenítők esetén (86”) SKC AVTEK Connect 86” termékeket tartalmaznak. Természetesen tartozék a www.wordwall3.hu szoftver is!

SKC AVTEK interaktív táblák WordWall3.hu szoftverrel:

Az Interaktív táblák, olyan vetítésre alkalmas felületek, amelyek beépített infravörös érzékelővel érzékelik és rögzítik a rajtuk végzett érintéseket, és ezáltal aktív felületet nyújtanak az előadásokhoz és oktatásokhoz. Működésükhöz számítógép és projektor szükséges.

SKC AVA és SKC AVTEK érintőképernyős kijelzők WordWall3.hu szoftverrel:

Az interaktív megjelenítők érintésérzékeny felülettel (projektor nélküli megjelenítés), amelyek többféle módon (közvetlenül vagy hálózaton keresztül is) képesek a megjelenítésre és az érintések feldolgozására.

A WordWall3.hu szoftver segítségével a távoktatásban is használni lehet mindkét megajánlott megoldást, akár házi feladat kiadásával, akár élő tantermi megosztással.

www.wordwall3.hu

A kiemelkedő minőségű és 5 év garanciával rendelkező SKC AVA és SKC AVTEK termékek legolcsóbban a 4iG Nyrt. árlistájában találhatóak meg!

Technikai információk:
Szállító részéről: 
https://www.4ig.hu/Kapcsolat.html

vagy a gyártó, az SKC Holding részéről:
http://www.skcvisual.hu/index.php/contact  |  webshop@skc.hu  |  www.skcvisual.hu

Kiemelt Partnerkezelés

Cégünk több ezer terméket forgalmaz, de több gyártó esetében kiemelt képviseletként is dolgozunk. Az együttműködés során kiemelt figyelmet szentelünk a megbízhatóságra, szakmai támogatásra, kiegészítő képzésekre és kiemelt kedvezményekre. Igény esetén partnereink, illetve kiemelt partnereink részére külön webáruházat is fejlesztünk.

Szervíz tevékenység

Vállaljuk továbbá interaktív eszközök, projektorok, vetítővásznak, notebookok, tabletek, monitorok és nyomtatók javítását is. Vidéki szervizeink árai sokszor töredéke a fővárosi szakszervizek díjainak.

Informatika

Cégünk informatikai hátterének köszönhetően vállaljuk iskolák, intézmények, cégek vagy vállalatok részére a rendszergazdai tevékenységeket is, legyen szó hardveres vagy szoftveres környezet tervezéséről, szállításáról, kialakításáról vagy hibaelhárításáról. Az egyedi szoftverfejlesztések kapcsán is szívesen állunk rendelkezésükre.

Amennyiben érdeklődik a forgalmazott termékekkel kapcsolatban, írjon nekünk az alábbi felületen, vagy keressen fel bennünket hivatalos elérhetőségeinken!

Írjon nekünk!

9 + 3 =

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mint minden weboldal, az skc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja azokat.

Bezárás