A résztvevők a megszerzett ismeretanyag birtokában könnyen eligazodnak a vállalatnál alkalmazott vagy bevezetés alatt álló környezetközpontú irányítási rendszer működtetésében. A belső auditokat környezetirányítási vezető irányítása mellett végzik. A tanfolyam súlypontja a belső auditok előkészítésén, végrehajtásán, valamint az audit során alkalmazott interjútechnikák elsajátításán van, amely alkalmassá teszi őket a vállalat környezetközpontú irányítási rendszerének belső auditálására.
A környezetirányítási belső auditor előkészíti a belső auditokat, a megszerzett ismeretanyag birtokában képes önállóan elvégezni vállalatánál a környezetközpontú irányítási rendszer belső auditját.

Környezetirányítási vállalati auditor – ISO 14001:2015 szabvány szerint

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mint minden weboldal, az skc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja azokat.

Bezárás