Szemléletformálás és készség fejlesztés audit szituációkban; az ISO 9001-es szabvány követelményekkel kapcsolatos ismeretek elmélyítése; a Minőségirányítási Auditor / Lead Auditor tanúsítvány megszerzése, ezáltal az IRCA auditori regisztráció, valamint a tanúsító auditori kinevezés szakmai oktatási és vizsgakövetelményeinek teljesítése. A képzést minőségügyi rendszer auditoroknak, illetve olyan vezetőknek, szakembereknek ajánljuk, akik szervezetüknél a minőségirányítási rendszer bevezetéséért és fenntartásáért felelősek, akiknek munkájuk során fontos, hogy értsék és alkalmazni tudják a minőségirányítási ismereteket.

A résztvevők képesek lesznek munkahelyük minőségirányítási feladatainak magas szintű irányítására, szervezésére, a rendszerek kialakítására, a rendszerek fenntartására, fejlesztésére, a cégek tanúsításra történő előkészítésére, tanúsíttatására.

Bővebb információ a képzésről valamint jelentkezés:

IRCA (International Register of Certificated Auditors) Minőségirányítási Auditor / Vezető auditor képzés IRCА A17217

 

 

 

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mint minden weboldal, az skc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja azokat.

Bezárás