SKC, A SOKOLDALÚ CSAPAT

A személyes gondoskodás és a kapcsolat ápolás nálunk kiemelt szerepet kap. Nagy hangsúlyt fektetünk az olyan karakterű emberekre, akik a csapatunkat előre viszik. Az SKC elkötelezett és magasan képzett mérnökökből, szakemberekből áll, akik szívesen vállalják a felelősséget és a céljaikat leginkább ütőképes csapatban érik el. Ahhoz, hogy a jövőben megfeleljünk a szerepünknek, folyamatosan keressük az olyan igazi csapatjátékosokat, akik a sokoldalú és egyre növekvő kihívásokat szenvedéllyel vállalják és azokat sikeresen oldják meg.

Vállalatunk alapvető célkitűzése a növekedés és a terjeszkedés, ezért folyamatosan keresünk olyan mérnököket és szakinformatikusokat ügyféltámogatási, fejlesztési és projekttámogatói osztályainkra, akik elkötelezettségükkel és új ötleteikkel támogatják csapatunkat.

Szeretne csapatunkhoz tartozni? Küldje el önéletrajzát.

Kérdése van?

Hívjon minket!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mint minden weboldal, az skc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja azokat.

Bezárás