KARRIER

SKC, A SOKOLDALÚ CSAPAT

A személyes gondoskodás és a kapcsolat ápolás nálunk kiemelt szerepet kap. Nagy hangsúlyt fektetünk az olyan karakterű emberekre, akik a csapatunkat előre viszik. Az SKC elkötelezett és magasan képzett mérnökökből, szakemberekből áll, akik szívesen vállalják a felelősséget és a céljaikat leginkább ütőképes csapatban érik el. Ahhoz, hogy a jövőben megfeleljünk a szerepünknek, folyamatosan keressük az olyan igazi csapatjátékosokat, akik a sokoldalú és egyre növekvő kihívásokat szenvedéllyel vállalják és azokat sikeresen oldják meg.

Vállalatunk alapvető célkitűzése a növekedés és a terjeszkedés, ezért folyamatosan keresünk olyan mérnököket és szakinformatikusokat ügyféltámogatási, fejlesztési és projekttámogatói osztályainkra, akik elkötelezettségükkel és új ötleteikkel támogatják csapatunkat.

Szeretne csapatunkhoz tartozni? Küldje el önéletrajzát.

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mint minden weboldal, az skc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja azokat.

Bezárás