A gyártási és azzal közvetlen kapcsolatban álló folyamatok költségeinek csökkentésére, a szervezetek hatékonyságának és versenyképességének növelésére az igény egyre nagyobb, egyre kevésbé lehet a folyamatok veszteségeit a termékek árában érvényesíteni. A vezetőknek keresni kell a lehetőségeket, hogy szervezetük a hatékonysági kihívásoknak megfeleljen, cégük versenyképessége megmaradjon, ill. növekedjen.
A Lean szemlélet megismerésével és az alkalmazott módszer bemutatásával a vezetők átfogó képet kapnak a Toyota Termelési Rendszerről (TPS), amelyet már számos cég átvett és kialakította a saját karcsúsított termelési rendszerét. Az alapvető Lean ismeretek birtokában a vezetők már felelős döntést tudnak hozni a Lean-management bevezetéséről, képesek lesznek megítélni a saját szervezetük esetében a rendszer adaptálási lehetőségeit, a várható előnyöket, a szükséges változtatások mértékét, annak erőforrásigényét és a megvalósítás időtávlatát.

Lean menedzsment

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mint minden weboldal, az skc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja azokat.

Bezárás