Rólunk

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1502309643002{margin-top: 60px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][rev_slider alias=”skc anim”][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

ÖTLETTŐL A SIKERIG

Az SKC Holding egyedi üzleti modellje révén átfogó szolgáltatáscsomagot kínál: bármilyen életképes ötletből működő projektet hoz létre. Célunk, hogy megbízóink a lehető legkisebb önrésszel és valamennyi felhasználható finanszírozási forrás bevonásával képesek legyenek üzleti terveik valóra váltására.

„A sikerhez hozzájárul, hogy az SKC Holding üzletágai folyamatosan segítik egymást saját erőforrásaikkal, így egy kézből válik lehetővé ügyfeleink céljainak megvalósítása a forráshoz jutástól a projektzárásig.”

Somos András, ügyvezető[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1502309653160{margin-top: 60px !important;margin-bottom: 60px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

SKC ÉS A SIKER

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]A közvetlen brüsszeli pénzügyi alapok, források minden tagállam számára nyitottak, így különösen nagy lehetőségeket kínálnak a kedvezményezettek, főként a kis-és középvállalkozások számára. Munkatársaink teljes körű támogatást nyújtanak az uniós pályázatok kapcsán.

Több éves szakmai, illetve gyakorlati tapasztalattal, munkatársaink közvetlen brüsszeli pályázatok kidolgozásában, benyújtásában, a pályázati folyamatok gondozásában nyújtanak egyedülálló szolgáltatást.

Üzletágunk segítik az érdeklődőket és az ügyfelek abban, hogy felmérjék projektötletük európai dimenzióban elhelyezhető pozícióját, megtalálják a megfelelő nemzetközi partnereket abban, hogy az Európai Unió számára nyertes projektötletet fejlesszenek fiókötleteikből, és annak pályázati formában történő benyújtásában is teljes körű szakmai támogatást nyújtunk.

A pályázati tanácsadás és pályázatírás komplex feladatain túl, segítséget nyújtunk a támogatási szerződés (grant agreement) megkötésében, a támogatások lehívásában és a későbbi riportok, pénzügyi beszámolók elkészítésében is.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mint minden weboldal, az skc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja azokat.

Bezárás