Bemutatkozás

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1501063539672{margin-bottom: 60px !important;}”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”17300″ img_size=”portfolio_masonry_regular” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Az SKC Holding cégcsoporton belül 2008-tól felnőttképzési intézményként működünk, de már korábban, 2003 óta folytatunk oktatási tevékenységet. Ezen idő alatt ezernél is több képzést tartottunk meg sikeresen.

Az évek során palettánk egyre bővült, mind szélesebb igények kielégítésére vált alkalmassá. Kurzusaink között egyaránt megtalálhatóak a hatékonyságfejlesztő soft skill és speciális tréningek, nyelvi, számítástechnikai és különböző OKJ-s tanfolyamok. Mindemellett nyitottak vagyunk, igyekszünk a megrendelői és a munkaerő-piaci igényeket teljeskörűen kiszolgálni, és újabb szakképzésekkel bővíteni a portfóliónkat.

Célunk naprakész szakmai ismereteket átadni a Partnereink számára, oly módon, hogy az könnyen befogadható és élvezetes legyen. Emellett fontosnak tartjuk az Európai Unió Tanácsa által szorgalmazott „az egész életen át tartó tanulás és készségfejlesztés” elősegítését, támogatását, mely révén a résztvevők piacképes tudás birtokába kerülnek. A megfelelő képzettség biztosítása pedig a hazai vállalatok és a gazdasági élet számára pedig a termelékenység, az innováció, a versenyképesség növekedését jelenti.

Képzéseink során az elméleti megalapozottság, a gyakorlati alkalmazhatóság és a szemléletformálás követelményét egyaránt igyekszünk kielégíteni. A változó munkaerő igényhez, gazdasági környezethez igazodva kínálatunkat folyamatosan bővítjük – a szakmai, IT képzéseinken át a készségfejlesztő tréningekig. Széleskörű szolgáltatási választékkal törekszünk a jelenlegi piaci igényeket kiszolgálni, figyelembe véve Partnereink egyedi elképzeléseit, elvárásait.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1501068793714{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 15px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Miért az SKC Academy?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1501068786905{margin-top: 15px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

  • Cégünk sok éves oktatásszervezői, tanácsadói és szakértői tapasztalattal a háta mögött kínálja minőségi szakmai képzéseit elsősorban Budapesten, Egerben, Debrecenben és vonzáskörzetükben.
  • Elsődleges célunknak tekintjük a partneri és szakmai elvárásoknak való megfelelést.
  • Nemzetközi szintű oktatási palettánkkal segítünk megbízóiknak, hogy megfelelő választ adjanak a gazdasági, műszaki kihívásokra.
  • Tanfolyamaink nem csupán tartalmukban, hanem az alkalmazott oktatási módszerek, technikák, és a kiegészítő szolgáltatások tekintetében is minőségi megoldást jelentenek a hallgatók részére.
  • A képzések akár online vagy munka mellett is elvégezhetők, hiszen időpontjaik rugalmasan alakíthatóak a megrendelő igényei szerint.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

  • Oktatóink és trénereink nagy tapasztalattal rendelkező, területükön elismert szakemberek, akikkel hallgatóink előző évi visszajelzései alapján közel 100%-ban voltak megelégedve.
  • Az oktatás minőségén túl nagy figyelmet fordítunk a megfelelő felszereltségre, az eszköz beszerzésre és –fejlesztésre.
  • Lehetőség van Europass bizonyítvány igénylésére is, amely abban segít, hogy a Magyarországon szerzett szakképesítést külföldi munkavállalás esetén is elismerjék az idegen országbeli hatóságok. A bizonyítványt a hallgatói kérésnek megfelelően angol, német, vagy francia nyelven állítjuk ki.
  • Folyamatos akciókkal és részletfizetési lehetőséggel várjuk leendő hallgatóinkat!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mint minden weboldal, az skc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja azokat.

Bezárás