Application conditions

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]A tanfolyam vagy kapcsolódó képzési szolgáltatás teljes díját (vagy esetleges részletfizetési konstrukció esetén az adott részlet összegét) készpénzben vagy vállalatok esetében, átutalással lehet egyenlíteni számlánk vagy előlegszámlánk alapján 8 napos fizetési határidővel. Az online tanfolyamok esetében a képzés díját a tanfolyam kezdési időpontjáig szükséges kiegyenlíteni. Az ettől eltérő fizetési igények vagy feltételek esetén az SKC Academy Kft.-vel érvényes szerződés megléte szükséges.

A tanfolyami részvétel lemondását csak írásban és a tanfolyam kezdetét megelőzően fogadjuk el. Térítésmentesen lemondható vagy új időpontra áttehető a részvétel a tanfolyam kezdete előtt 5 munkanappal vagy korábban. Személycsere megoldható, amennyiben azt a képzés kezdete előtt legalább 2 munkanappal Megrendelő írásban jelzi.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” el_class=”letoltheto_dokumentumok_section” css=”.vc_custom_1502447705775{margin-top: 40px !important;}”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]

We use cookies on our website to provide a more complete service to our visitors. Find out more

Like all websites, skc.hu uses cookies to provide a more pleasant user experience when you visit our site. By pressing the "Get me" button, you consent to accept them.

Close